Scris de 6:07 pm Sport Views: 0

Augustin Călin a ales să antreneze în Arabia Saudită! Tehnicianul a lăsat Concordia Chiajna pentru fotbalul din Golf

La doar 41 de ani, Augustin Călin va pregăti echipa Under 19 a grupării Ohud Club Medina din Arabia Saudită.

A fost până acum câteva zile în colectivul tehnic al Concordiei Chiajna, unde a răspuns de o echipă de juniori, Călin a plecat chiar a doua zi de Crăciun către noua sa destinație fotbalistică.

Costel Gâlcă și Cosmin Contra au antrenat sezonul trecut în Arabia Saudită. Primul pe Al-Hazm, iar al doilea pe Al Ittihad, echipă cu care a pierdut titlul în ultimele etape, scrie ProSport.

De asemenea, Ionuț Lupescu a condus timp de doi ani ca director tehnic federația din Arabia Saudită, iar Costel Pană a antrenat timp de 6 luni formația Khaleej Club, grupare din liga secundă , imediat după întrarea în 2022.

Augustin Călin a ales să antreneze în Arabia Saudită! Tehnicianul a lăsat Concordia Chiajna pentru fotbalul din Golf

Tehnicianul are o listă largă de formații unde a lucrat, Phoenix București, Naaba Kango (Burkina Faso), Yeleen Olympique (Mali), Electroaparataj București, US Chaouia (Algeria), Phoenix Ulmu, Comprest GIM București, ES Collo (Algeria), Ramdane Djamel (Algeria), USM Blida (Algeria) CS Balotești, Mostiștea Ulmu sau Concordia Chiajna.

Augustin Călin a plecat deja la noul loc de muncă, imediat după Crăciun.

„Am ales Arabia Saudită pentru experiență și posibilitatea de a-mi deschide noi drumuri în carieră.

În ultimii trei ani cariera mea stagnase iar acum e o posibilitate de a o relansa chiar dacă sunt departe de familie”, a declarat Augustin Călin pentru Prosport.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close