Scris de 4:59 am Actualitate Views: 0

Vlogger de succes către colegii mai tineri: Nu credeți tot ceea ce vedeți pe Instagram. Nimeni nu-și postează acolo insuccesele, toți își urcă doar succesele / Relațiile Generației Z cu munca și cum se pot face bani de la 13 ani

„Încercați să nu credeți tot ceea ce vedeți pe Instagram. Nimeni nu-și postează acolo insuccesele, toți își urcă doar succesele. Nu trebuie să vă descurajeze faptul că nu reușiți imediat ceea ce vedeți la alții. Trebuie să investiți în voi și să faceți asta pe termen lung”, le-a spus Jaxi (vlogger și influencer) colegilor de generație, dornici să știe cum se pot face bani mulți și repede.

JaxiFoto: HotNews/Dan Popa

Jaxi (Costin Vrânceanu pe numele lui) este un gamer profesionist care a activat în scena competițională în perioada 2016-2018, când a devenit full time streamer pentru organizația Nexus. De atunci, este creator de conținut dedicat pe jocul Counter Strike, a lansat o aplicație gratuită pentru comunitate, a organizat 4 concursuri în România pentru comunitatea de CS:GO și a doborât orice record stabilit până acum la numărul de echipe înscrise.

„Am ales să fac o chestie pe care la acea vreme oamenii nu o…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close