Scris de 12:58 pm Actualitate Views: 0

VIDEO Polițiștii au împușcat mortal un bărbat după ce au descins la adresa greșită. Apoi au început să tragă asupra soției victimei

Polițiștii din New Mexico și-au dat seama că se aflau la o adresă greșită cu câteva momente înainte ca ușa de la intrare să se deschidă și l-au împușcat mortal pe proprietarul care era înarmat. Apoi s-au implicat într-un schimb de focuri cu soția bărbatului, arată înregistrărle video făcute cu mai multe camere corporale ale forțelor de ordine, scrie Reuters.

Polițiștii au mers la adresa greșită după ce au fost sunați pentru un caz de violență domesticăFoto: Farmington Police Department / AP / Profimedia

Robert Dotson, în vârstă de 52 de ani, a fost ucis de poliție în Farmington, New Mexico, la 5 aprilie, după ce ofițerii care au răspuns la o sesizare de violență domestică au ajuns la adresa greșită.

Departamentul de poliție din Farmington a publicat vineri mai multe înregistrări video, inclusiv imagini surprinse de camerele de corp purtate de cei trei ofițeri care au fost implicați în schimbul de focuri.

ATENȚIE! VĂ…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close