- Preparatele românești sunt apreciate și la nivel internațional și au ajuns să fie prezente în topul TasteAtlas.
- În clasamentul celor mai bune preparate românești se află mujdeiul.
- Pe locul doi se află plăcinta aromână, bulzul ciobănesc, ciorba rădăuțeană, sarmalele și plăcinta.
Preparatele românești sunt apreciate și la nivel internațional și au ajuns să fie prezente în topul TasteAtlas: mujdeiul, bulzul, ciorba rădăuțeană, micii din București, covrigii, sunt printre mâncărurile preferate. Primul loc de la coadă este ocupat de salata de castraveți, urmat de chiftelele și papricașul de pește, iar lista continuă.
Mâncarea românească este în topul TasteAtlas
Peste 10.000 de preparate și băuturi din întreaga lume sunt prezentate pe site-ul TasteAtlas, ce se prezintă ca fiind o „enciclopedie a aromelor”. Iată că în acest top sunt prezente și mai multe mâncăruri românești.
În topul celor mai bune supe tradiționale din lume, pe…