Scris de 5:04 am Actualitate Views: 0

Weekend trending în București – un oraș plin de evenimente, de la festivalul luminii, gelato din kiwi românesc și street food la discreție

După ce weekendul trecut orașul a fost liniștit, chiar pustiu, acum își ia revanșa cu o serie de evenimente care-i vor face pe bucureșteni să stea mai mult pe afară, indiferent dacă plouă sau dacă e soare, și mai ales după lăsarea întunericului.

Sportlight festival BucureștiFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Înainte să ajungi să rătăcești pe străzi, pe la evenimentele ce vor avea loc în aer liber în weekendul 22-23 aprilie, o să te trimitem să-ți bei cafeaua de specialitate la câteva cafenele deosebite, o alegi tu pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Erbario (Nicolae Haralambie 30) a împlinit un an de existență, iar în această perioadă a devenit locul preferat al celor cărora le place ideea de a-și bea cafeaua într-o mică grădină botanică.

Erbario s-a deschis în primăvara lui 2022, într-o casă veche, de la 1930, renovată cu mult bun gust și cu accentul pe plantele de interior. Pe lângă cafeaua de specialitate,…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close