Scris de 7:49 pm Actualitate Views: 0

Manifestaţie la Paris pentru impunerea de sancţiuni împotriva soţiei unui oficial rus. „O familie de criminali de război”

Zeci de manifestanţi au cerut duminică la Paris ca Uniunea Europeană să-şi extindă sancţiunile împotriva Rusiei asupra soţiei viceministrului rus al Apărării, acuzat de eludarea măsurilor coercitive europene, relatează AFP și Agerpres.

Manifestaţie la Paris pentru impunerea de sancţiuni împotriva soţiei unui oficial rusFoto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

Timur Ivanov, aflat sub sancţiuni europene din octombrie, a divorţat de soţia sa Svetlana Maniovich în vara anului 2022 pentru a o proteja, afirmă susţinătorii opozantului închis în Rusia Aleksei Navalnîi, la originea unui miting în faţa presupusului domiciliu al acestei femei.

Înainte de divorţ, aceasta şi-a schimbat numele în cel de Ivanova, dar viceministrul Apărării rămâne singura ei sursă de sprijin financiar, au adăugat sursele citate.

Protestatarii, care purtau pancarte pe care scria „Furturi în Rusia. Crime în Ucraina. Femeie în Franţa”, au cerut ca soţia…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close