Scris de 11:50 am Actualitate Views: 0

Cristina a născut după o operație în care i s-au scos 12 fibroame uterine. „Un singur medic mi-a zis că poate să scoată doar fibroamele”

Cristina avea 33 de ani când, la un control ginecologic de rutină, a aflat că nu va putea avea copii. Pentru că avea mai multe fibroame uterine, medicii de atunci i-au recomandat să facă histerectomie. Nu a făcut acest pas atunci, iar amânarea a fost, în cele din urmă, de bun augur. La 37 de ani a ajuns în cabinetul dr. Viorel Narcis Stoica, medic specialist în obstetrică-ginecologie de la Spitalul Regina Maria Brașov, parte a Rețelei Private de Sănătate REGINA MARIA. El e cel care i-a făcut miomectomie, adică a scăpat-o de fibroame păstrând uterul, și tot cu el a născut, recent, un bebeluș perfect sănătos.

Miomectomie, Regina Maria Brașov, dr. Viorel Narcis StoicaFoto: Regina Maria

Cristina Ghiță are 39 de ani și e din București. La 33 de ani, la un control ginecologic de rutină, a aflat că nu va putea avea copii. Faptul că avea prea multe fibroame uterine l-a determinat pe ginecologul care a văzut-o atunci să-i dea indicația de…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close