Scris de 10:14 pm Actualitate Views: 0

VIDEO Într-un gest rar, Casa Albă îl laudă pe liderul republican al Camerei Reprezentanţilor, care i-a dat o replică fermă unui jurnalist rus: „Susţin ajutorul pentru Ucraina. Nu susţin ce face ţara dvs”

Casa Albă a avut laude, marţi, pentru preşedintele Camerei Reprezentanţilor, republicanul Kevin McCarthy, un gest rar faţă de un rival politic, care vine după ce acesta i-a dat o replică fermă unui jurnalist rus, spunând că susţine ajutorul pentru Ucraina şi blamând atrocităţile ruse comise după invazia din februarie 2022, relatează CNN.

Kevin McCarthyFoto: Michael Brochstein / Zuma Press / Profimedia Images

„Ne bucurăm să auzim că preşedintele McCarthy este de acord că este vital să continuăm să sprijinim Ucraina. Ne-am bucurat să-l auzim că a ripostat la propaganda lansată de agenţiile de ştiri de stat ruseşti, aşa cum am văzut”, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, în timpul briefingului de presă, relatează News.ro.

Luni, aflat în Israel, un reporter rus l-a întrebat pe Kevin McCarthy dacă se va schimba poziţia SUA de a trimite provizii militare şi ajutor Ucrainei, dând de înţeles că…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close