Scris de 4:26 pm Actualitate Views: 2

Ciucu, răspuns dur pentru Nicușor Dan care nu dă o autorizație pentru strada Valea Largă dacă nu sunt transplantați unii copaci: „E ca un vis urât, ca în nuvelele lui Kafka. E o șicană”

Cererea lui Nicușor Dan de a transplanta o parte din copacii care ar fi defrișați dacă ar emite avizul pentru lucrările la strada Valea Largă, lucrări executate de primăria Sectorului6 condusă de Ciprian Ciucu, „este o șicană”. spune edilul de sector. „Este ca un vis urât, ca în nuvelele lui Franz Kafka”, spune Ciucu, enumerând câteva din motivele pentru care el crede că „transplantarea nu este o soluție eficientă”.

Ciprian CiucuFoto: Inquam Photos – Sabin Cirstoveanu

„Domnul Primar General a răspuns: să transplantăm copacii. Mai jos demonstrez că este o șicană. (…) OK, si transplantare, dar să dea o data, pentru Dumnezeu, avizul!!! Dar ca să îi reinventarieze PMB toți acești arbori va mai dura minim 6 luni! A declarat că va reîntoarce avizul la Direcția de Mediu. Este ca un vis urât, ca în nuvelele lui Franz Kafka”, a reacționat Ciprian Ciucu, primarul de la Sectorul 6.

„Trasplantarea nu este o soluție…

Citeşte mai mult

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close