Scris de 10:43 pm Actualitate Views: 0

Vești de pe frontul din Bahmut: Trupele ucrainene obţin câştiguri teritoriale, iar Prigojin vorbește de pericolul ca mercenarii Wagner să fie încercuiți: „Flancurile se prăbuşesc”

​Soldaţii ucraineni obţin câştiguri teritoriale în Bahmut, un oraş care se află în centrul unor lupte intense de mai multe săptămâni, în care forţele ruse şi ucrainene luptă pentru control în regiunea Doneţk din estul Ucrainei, informează miercuri agențiile DPA și Agerpres.

Bahmut este cea mai fierbinte zonă de pe linia frontuluiFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Trupele ucrainene şi ruse s-au angajat din nou în lupte grele la sud-vest de Bahmut, au declarat miercuri ambele părţi în conflict.

Armata ucraineană afirmă că a împins trupele ruse înapoi cu până la doi kilometri în unele locuri din apropriere de Bahmut. „Conducem contraatacuri eficiente acolo”, a informat miercuri seară, pe Telegram, Oleksandr Sîrski, comandantul forţelor terestre ucrainene.

Sîrski a mai spus că unităţi din trupele mercenare ruseşti Wagner dislocate la Bahmut au fost înlocuite în unele secţiuni cu unităţi obişnuite ale armatei ruse….

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close