Scris de 12:48 pm Lifestyle Views: 1

VIDEO. Regele Charles al III-lea a ajutat o femeie al cărei pantof s-a blocat în timpul vizitei la Universitatea Cambridge

  • Regele Charles al III-lea a fost surprins oferind ajutor unei femei al cărei pantof s-a blocat în timpul unei vizite la Universitatea Cambridge.
  • Charles și-a reluat îndatoririle oficiale, după ceremonia de încoronare ce a avut loc sâmbătă, 6 mai, la Westminster Abbey.
  • Suveranul britanic a început să construiască o unitate de cercetare de 58 de milioane de lire sterline, care va avea ca scop dezvoltarea tehnologiei de zbor net zero.

Regele Charles al III-lea a făcut o pauză pentru a ajuta o femeie al cărei pantof s-a desprins după ce tocul i-a rămas blocat în pământul moale, în timp ce a pus piatra de temelie pentru un nou laborator la Universitatea Cambridge, scrie The Independent.

Suveranul britanic și-a reluat îndatoririle oficiale, după ceremonia de încoronare ce a avut loc sâmbătă, 6 mai, la Westminster Abbey. Charles a început să construiască o unitate de cercetare de 58 de milioane de lire sterline, care va avea ca scop dezvoltarea tehnologiei de…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close