Scris de 8:58 am Lifestyle Views: 0

FOTO. O femeie a transformat o biserică din anii 1900 într-o casă cu 4 dormitoare pentru familia ei. Cum arată clădirea de 3,72 milioane de dolari

  • Designerul de interior Peggy Prendeville a cumpărat o capelă istorică din Londra în 1999 și a petrecut 2 ani renovând-o.
  • Acum, ea pune pe piață proprietatea cu patru dormitoare pentru 2,95 milioane de lire sterline sau 3,72 milioane de dolari.
  • Prendeville spune că este timpul ca ea să își reducă dimensiunea pe măsură ce îmbătrânește și copiii ei sunt toți mari.

În 1999, Peggy Prendeville locuia într-un depozit transformat din Londra. Cu doi copii în urmă, familia ei își depășea casa și ea căuta un loc nou în care să trăiască. „De vreme ce locuiam într-un depozit transformat, cu tavane de șase metri, știam că îmi doresc un alt spațiu neobișnuit, cu tavane înalte, dar nu mă gândeam la o biserică”, a declarat Prendeville, un designer de interior în vârstă de 67 de ani, pentru Business Insider. „Nu am vrut să cumpăr doar o casă obișnuită sau un apartament”.

Din întâmplare, o vecină tocmai își vânduse locul și i-a…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close