Scris de 7:06 pm Actualitate Views: 0

Ciucă, în şedinţa informală cu liderii PNL: „Îmi asum orice greşeală pe timpul guvernării, dar nu îmi voi asuma niciodată că nu am guvernat bine”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor în şedinţa informală de la Vila Lac că îşi asumă orice greşeală pe timpul guvernării, dar nu îşi va asuma niciodată că nu a guvernat bine. El le-a cerut să schimbe perspectiva asupra acestui proces denumit rotativa guvernamentală, au precizat surse liberale relatează News.ro.

Nicolae CiucăFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Îmi asum orice greşeală pe timpul guvernării. Dar nu îmi voi asuma niciodată că nu am guvernat bine. Am reuşit o guvernare stabilă timp de un an şi jumătate, am evitat criza şi am recâştigat credibilitatea în faţa partenerilor externi”, le-a spus preşedintele PNL liderilor de filiale veniţi la Bucureşti pentru şedinţa conducerii partidului de marţi.

Ciucă le-a cerut liberalilor să schimbe un pic perspectiva asupra acestui proces denumit rotativa guvernamentală. ”Să ne gândim în primul rând la public, la cetăţenii României şi la…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close