Scris de 5:21 am Politica Views: 0

Mărturii în premieră ale adolescentei care susține că ar fi fost violată în tabăra de vară a AUR „Eram cu el în baie și era cu mâna pe mine”

Adolescenta care acuză că ar fi fost violată în tabăra de vară organizată de AUR pe litoral a făcut, în premieră, declarații despre incident. Încurajată de mama sa, care-i oferă tot sprijinul necesar în această situație, fata a povestit, plângând, ce i s-ar fi întâmplat în acea seară. La rândul ei, și mama fetei a făcut declarații șocante.

Adolescenta de 17 ani, care spune că era virgină în momentul în care s-ar fi petrecut violul, a rememorat șirul evenimentelor din acea seară.
Fata a povestit că ar fi fost violată după ce, la o petrecere organizată pe plajă, i s-ar fi dat să bea de către unul dintre bărbații care ar fi abuzat de ea.

„Îmi este foarte greu. Nu îmi închipuiam că putea să mi se întâmple așa ceva acolo unde m-am dus pentru alte scopuri. Nicicum nu mă așteptam. Dacă voiam să fac ceva cu băieți, nu așteptam și nu eram virgină până la vârsta aceasta, nu așteptam să mă duc acolo și să își bată…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close