Scris de 9:27 am Politica Views: 1

Maia Sandu a semnat decretul privind inițierea negocierilor de ADERARE a Republicii Moldova la UE. „Este singura cale prin care vom asigura pacea”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat vineri că a semnat decretul privind inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE. „Este singura cale de dezvoltare prin care vom asigura pacea, bunăstarea și o viață mai bună pentru toți cetățenii noștri”, a declarat ea.

Azi am semnat Decretul privind inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. De asemenea, la ședința Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană, am discutat despre poziția generală de negocieri a țării noastre, ce urmează a fi aprobată de Guvern, și am desemnat-o pe Cristina Gherasimov, Viceprim-ministră pentru Integrare Europeană, în calitate de negociator-șef din partea Republicii Moldova, a anunțat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu pe Facebook.

Președintele a reiterat că țara sa care ,,a îndeplinit toate recomandările Comisiei Europene” urmează să înceapă în data de  25 iunie negocierile de…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close