Scris de 11:30 am Politica Views: 1

Restricții de circulație pe VALEA OLTULUI/ Aflați care sunt rutele ocolitoare și orarul de circulație în perioada lucrărilor

Secțiunea de autostradă Boița-Cornetu va intra în pregătiri de către constructori. Vor fi defrișați circa 20 000 de copaci, pe o lungime de aproximativ 8 km. Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și șeful CNAIR, Cristian Pistol, au fost prezenți vineri în teren, unde au susținut și o conferință de presă referitoare la restricțiile care vor fi impuse pe această rută, precum și care vor fi traseele ocolitoare.

Șoferii care vor tranzita Valea Oltului vor avea parte de restricții de circulație, timp de 31 de zile de acum înainte, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și șeful CNAIR, Cristian Pistol. Lucrările care vor începe pentru continuarea Autostrăzii Pitești-Sibiu vor impune aceste inconveniente pentru care ministrul Grindeanu spune că nu sunt negociabile, dacă vrem să avem autostrăzi: „Construcția de autostrăzi nu este negociabilă”, motiv pentru care își asumă absolut orice lucru care derivă din acest demers….

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close