Scris de 3:11 pm Actualitate Views: 0

Prima reacție a profesoarei din Prahova batjocorită de elevi. „A avut o discuție cu conducerea școlii și dumneaei a considerat că nu s-a întâmplat nimic grav”

Observatorul Prahovean publică duminică noi detalii despre cazul de la școala din Brebu, acolo unde o profesoară de limba engleză a fost batjocorită de către elevi. Potrivit sursei citate, femeia le-ar fi spus colegilor că cele întâmplate nu reprezintă ceva grav.

Profesor la tablăFoto: Andrey Zhuravlev / Alamy / Alamy / Profimedia

  • Imagini scandaloase surprinse în timpul unei ore de curs la școala din Pietriceaua, comuna Brebu din județul Prahova, au fost publicate vineri de presa locală. În filmulețe se poate vedea că, în timp ce o profesoară predă și scrie pe tablă, doi băieți vin lângă aceasta și mimează, insistent, scene sexuale. În urma apariției imaginilor, Poliția a anunțat că a deschis dosar penal.
  • Publicația phonline.ro a scris că femeia batjocorită și umilită de doi elevi în timp ce se afla în fața clasei, la oră, este profesoară de engleză. Aceasta este profesor titular cu 20 ani vechime.

Colegii săi au stat de vorbă…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close