Scris de 1:32 pm Actualitate Views: 0

Trei deputați PNL contestă cot la cot cu AUR legea prevenirii separării copilului de familie: „O clonă a Barnevernet-ului în România nu are ce căuta”

Trei deputați ai PNL au votat împotriva legii privind prevenirea separării copilului de familie, contestată vehement de AUR.

Vot în ParlamentFoto: Inquam Photos / George Călin

Este vorba despre Ben Oni Ardelean, Robert Sighiartău și Mircea Roșca, potrivit votului electronic de la Camera Deputaților.

„Proiectul de Lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023) trebuie să fie oprit! O clonă a Barnevernet-ului în România nu are ce căuta!”, a scris Ardelean pe Facebook.

El susține că a lucrat cu juriști la amendamente, dar a aflat ulterior cum comisia a fost convocată „într-un mod de o obscuritate maximă, și că proiectul a fost avizat în forma sa inițială, neținându-se cont de niciun amendament propus, de zecile de ore petrecute pentru modificarea sa și de efortul acestor oameni, care au lucrat benevol, cu un singur gând: corectarea și evitarea abuzurilor, a interpretărilor de…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close