Scris de 10:32 pm Lifestyle Views: 0

FOTO. Un nou portret al Regelui Charles al III-lea alături de William și George a fost publicat la o săptămână de la încoronare

  • O fotografie istorică cu Regele Charles al III-lea așezat alături de moștenitorii săi – Prințul William și Prințul George – a fost făcută publică la aproape o săptămână de la încoronare.
  • Fotografia monarhului alături de fiul și nepotul său a fost realizată în sala tronului de la Palatul Buckingham în ziua în care a fost încoronat la Westminster Abbey.
  • Cele mai recente fotografii au fost realizate și de fotograful Hugo Burnand, care a realizat fotografiile de la nunta lui Charles și a Camillei în 2005.

Noul portret al celor trei generații îl arată pe rege stând în centru, pe unul dintre cele două tronuri din 1902, cu prinții William și George de o parte și de alta a acestuia.

Regele Charles al III-lea și-a marcat încoronarea cu un nou portret de familie în care apare alături de cei doi moștenitori ai tronului, prințul William și prințul George, scrie Sky News.

Fotografia monarhului alături de fiul și nepotul său a fost realizată în…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close