Scris de 7:33 am Actualitate Views: 0

Weekend trending în București – ce faci pe 13-14 mai în oraș: jazz în biserică, muzee deschise toată noaptea și un brunch la B.A.R., dar și un bar în care n-ai loc

​Începem această ediție a rubricii „Weekend trending în București” cu recomandarea de a evita, pe cât posibil, circulația cu mașina personală prin centrul orașului. Și asta pentru că acest sfârșit de săptămână este, din nou, full house în Capitală.

Noaptea Muzeelor, Muzeul Național de Istorie, 2022Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Calea Victoriei nu va fi pietonală în acest weekend, dar vor exista multe restricții de trafic în mai multe zone din Bucureşti, cu ocazia desfăşurării celei de-a 12-a ediţii a Semimaratonului Bucureşti.

Pe Kiseleff va fi încă o dată îmbulzeală la un nou festival de street food, iar noaptea va fi una albă pentru iubitorii de vizite sau evenimente la muzeu, pentru că are loc Noaptea Muzeelor în toate orașele din țară.

Dar să începem cu o cafea, iar pentru acest lucru îți recomandăm de această dată să o încerci pe cea de la Two By Two Espresso Bar (Henri Coandă 13), un loc deschis destul de…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close