Scris de 10:48 am Lifestyle Views: 0

FOTO. Martha Stewart, cea mai în vârstă femeie din toate timpurile de pe coperta Sports Illustrated. Ce alte personalități mai apar în revistă?

  • Martha Stewart a devenit cea mai în vârstă persoană care apare în numărul de costume de baie al revistei Sports Illustrated.
  • Stewart a scris pe Instagram că speră ca revista să îi inspire pe oameni ,,să încerce lucruri noi, indiferent în ce etapă a vieții te afli” .
  • Martha Stewart a început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani.

La 81 de ani, Martha Stewart a devenit cea mai în vârstă persoană care apare în numărul de costume de baie al revistei Sports Illustrated. Autoarea cărților de bucate și personalitatea media a depășit-o pe Maye Musk, care a pozat pentru numărul special în 2022, la 74 de ani, scrie presa internațională.

Stewart a scris pe pagina sa de Instagram că speră ca coperta să îi inspire pe oameni ,,să încerce lucruri noi, indiferent în ce etapă a vieții te afli” . Ea a postat, de asemenea, un clip video dintr-un interviu din podcastul său cu MJ Day, redactor-șef al SI Swimsuit. Videoclipul prezintă o serie de fotografii…

Citeşte mai mult

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close